Alla inlägg den 27 april 2011

Av Matilda Wåhlström - 27 april 2011 22:45

 

Det här serverades till frukost imorse till mig på den soliga balkongen, kan det bli bättre?   

Av Matilda Wåhlström - 27 april 2011 22:32

                 


Det totalrenoveras för tillfället på skogsvägen. Alla hlälps åt. Tomas, Daniel och Johan är klipporna! Helt fantastiskt vad mycket de har hjälpt mamma och pappa med huset. Nu har även farmor och farfar kommit för att hjälpa till, de är underbara!   

Av Matilda Wåhlström - 27 april 2011 22:06

                                                                    

  


Åh vilken super duper helg detta var!!!

Fredagen hängde jag med Sofia, vi bestämde oss för att äta middag med resten av renoveringsgänget, pappa, mamma, Tomas, Daniel, Johan, Monica, Syrran, Joel och Erik :D Vilket gäng! "Med andra ord" och "Så det kan låta" trissade upp oss alla, tjejerna mot killarna såklart! hehe. Gissa vilka som segrade?


Lördagen bjöd på party! Hemma hos oss såklart :D Älskar när det är en salig blandning av människor och att lära känna nya   

Kvällen avslutades på Klin!

Av Matilda Wåhlström - 27 april 2011 21:39

                             

Vilken toppen helg detta var! Tog tåget till Stockholm för att hälsa på Sofia förr förra helgen. Fredagen spenderades med syrran på stan, bästa shopping polaren!


Härliga sol dagar med shopping i city blev det med finaste vännerna, en av kvällarna blev det tacos mys och tjejsnack, den andra tillbringade vi med Frida och hennes två hudterapeut vänner på fullpackade Lemonbar   

Tusen tack söta vänner för den här fantastiska helgen!  

Ovido - Quiz & Flashcards