Alla inlägg under november 2009

Av Matilda Wåhlström - 12 november 2009 22:42

 

Vi hade turen att få se Kings Of Leon!!!!! Snacka om flyt! Konserten var så bra!


   

Formel 1 pågick under tiden vi var i Abu Dhabi. Ja, det är jag :)


 

Här får vi testa att köra en F1 bil, Gasa, växla o bromsa, med en stor skärm framför sig, skoj faktiskt!


   

Vilken underbar middag!!! På Shangrila serverades buffé, och inte vilken buffé som helst. Den hade ALLT! Chokladfontänerna med vit och vanlig choklad var något utöver det vanliga, där doppade vi marshmallows och annat gott.


  

Jag och Erik :)

Av Matilda Wåhlström - 12 november 2009 21:28

 

Mikaela o Haytham. Här står vi utanför Emirates Palace. Väntar på att de ska köra upp bilen till oss. Ett av världens största och mest påkostade hotell är detta. Man kan säga att det ser ut som ett gigantiskt sagoslott med överdådig lyx. Visste inte en att det fanns 7 stjärnor! Fantastiskt!


    

Lobbyn i Emirates Palace.


  

Atlantis heter detta hotell som ligger på "palmön" , ser man den uppifrån så är den formad som en palm.


Manolo Blahnik heter denna magnifika butik med fantastiska skor. Fick bara lov att ta en bild, butiken är så himla snygg!!! Och att Carrie Bradshaws sko ( från Sex and the City ) står där kan ju också vara en anledning...dream on!

Butiken ligger i Dubai i världens största köpcentrum. Jag var i himlen för en dag...


     

Världens högsta byggnad, Dubai Towers, och hög var den kan jag lova! Hört att David och Victoria Beckham har lägenhet där...

Av Matilda Wåhlström - 9 november 2009 22:59

Var nästan två år sedan jag var utanför Sveriges gränser nu. Sist var jag på en jordenrunt resa kan man nästan säga, Australien, Nya Zeeland, Bali, Vietnam, Malaysia, Thailand o Laos (kan visa lite bilder från den resan vid ett senare tillfälle).

Guuud vad underbart det är att vara ute i vida världen igen! Man känner sig fri på något sätt! Förenade Arabemiraten, Abu Dhabi o Dubai närmare bestämt denna gång. (bilder kommer) Ett väldigt intressant ställe. Det lite annorlunda valet av resmål blev det pga att Eriks syster o min vän Mikaela är bosatt där, hon arbetar som flygvärdinna på det arabiska flybolaget Etihad.

Det har varit nio fullspäckade dagar med nya upplevelser o fullt av skratt!!!

Tusen tack Mikaela o Haytham för att ni har förgyllt våra dagar!

Saknar er redan ska ni veta!  

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards