Alla inlägg den 29 september 2011

Av Matilda Wåhlström - 29 september 2011 23:07

Kom till Borlänge från skolan till sju, så Martina släppte av mig direkt på Kupolen. Malin och Mickans modeshow var då direkt då klockan sju så det var bara att springa ner. Den var riktigt bra!!!! Ni som inte var där missade något! Mina kussar är då riktiga fixare!!! Blev så inspirerad att shoppa nya kläder :D

Tittade även på GLT som sjöng Kupolen låten för första gången, lät bra!

Just nu diskuteras projektboken med Lisa, hon har läst samma kurs som vi ska läsa.

Måste lägga mig snart, imorgon är det redovisning för UG!!!


Av Matilda Wåhlström - 29 september 2011 22:46

Hela veckan har tillängnats ett skarpt projekt mot uppdragsgivaren E - centra. Vår grupp fick i uppdrag att göra ett förslag på inredning till två kala lokaler, det första var företagsrummet där entreprenörer ska arbeta och nätverka och det andra för besöksnäringscollege. Idag har vi äntligen lämnat in slutrapporten. Imorgon ska vi redovisa materialet för uppdragsgivaren, lärare och elever. Det har varit en intensiv vecka må jag säga!

Av Matilda Wåhlström - 29 september 2011 22:32



En mycket inspirerande föreläsare som diskuterar de normer, programmeringar och värderingar som styr våra liv och hindrar oss från att tänka logiskt.


Så mycket tankar har satts igång i min hjärna idag! Jag rekomenderar alla att lyssna på denna intressanta och roliga föreläsning!

Ovido - Quiz & Flashcards