Alla inlägg under november 2010

Av Matilda Wåhlström - 19 november 2010 23:27

Idag på min enda lediga dag denna vecka har jag hunnit med mycket. Allt från bankärenden och storhandling till stros på stan med lunch ute.

Till kvällen var jag bjuden till Anders och Lisa på tacos och ett glas rött. Jag och Lisa drog vidare på bio, filmen "Cornelis" såg vi. Tragiskt liv han hade. Intressant att veta hur han var som person.



Av Matilda Wåhlström - 18 november 2010 22:10

Efter en dag på jobbet åkte jag och Erik och grattade Carina på 41 års dagen, tårta och kaffe!   


Blev spontan middag på Broken Dreams!  Gött!

Av Matilda Wåhlström - 17 november 2010 23:06

      


Älskar att de visar V S showen på tv runt jul, det har blivit som en tradition att se den, showen är så himla färgsprakande och välordnad. Här är några kreationer jag gillar från i år.

Av Matilda Wåhlström - 17 november 2010 22:32


Har börjat gilla Håkan på senare år, tidigare gillade jag inte alls hans musik, nya skivan är faktiskt riktigt bra! Speciellt den här låten. Shelly heter den.

Av Matilda Wåhlström - 17 november 2010 22:08

Har precis lagt upp mina nya vinställ från Ikea ovanför köks skåpen. Har sedan vi satte in köket grämt mig över att vi inte monterade skåpen ända upp mot taket. Som det varit nu har det bara varit en dammansamling. Nu är jag riktigt nöjd! Kommer bli toppen att ha en samling med rött, vitt och rosé/champagne hemma! Än så länge är det bara en flaska men det ska vi snart ändra på   



Av Matilda Wåhlström - 16 november 2010 19:52

  


Lördagsmorgonen började med att jag vaknade upp med en hemsk förkylning. Typiskt då vi skulle på 30 års fest.

Vi började klockan elva på dagen med att titta på ett travlopp som självaste huvudpersonerna var med i, Jimmy och Andreas som firade 30 år. Den här dagen var en överraskning för de. Ett lopp på ponnysar då de tävlade mot varandra, en riktig speaker hade de också! Det var så himla roligt att se de stora killarna på de små små stackars hästarna! Vi fick även satsa pengar på den vi trodde skulle vinna.

Gulaschsoppa och en rolig tipspromenad om killarna hade A C och Erika ordnat.


Efter det fick vi åka hem för att sedan komma tillbaka till kvällen.


              


Tre olika uppträdanden av olika artister fick vi se till kvällen och middag till det. Detta hade de ordnat bra!

Ovido - Quiz & Flashcards